Aleea Varful Cu Dor Nr. 7 Sector 3 Bucuresti (BILLA Titan)

tel: 021 345 5243 Vodafone: 0734 312 184 Cosmote: 0761 272 018

Program:

L-V 09h00 - 20h00

S 08h00 - 20h00

D 08h00 - 14h00

manager:

manager@classicbeauty.ro

Promotii PDF Print E-mail

  • Vreti sa faceti un cadou unei prietene / rude si nu stiti ce ? Va ajutam noi ! Classic Beauty Salon va ofera la un pret promotional pachetul Relax Day. Astfel, va scutim de stress-ul alegerii cadoului perfect, avind totodata garantia ca persoana draga dvs. va petrece momente agreabile la noi in salon, personalul nostru avind grija ca aleasa dvs. sa plece frumoasa si destinsa !

Relax Day - 315 277 RON

- Masaj relaxare 50 min.

- Tratament facial T.e.N - Tecnologia e Natura

- Spalat + coafat perie + styling

- Manichiura + pedichiura


  • Daca veniti cu o prietena care isi va achizitiona un abonament de tratamente corporale, in valoare minima de 500 RON, veti primi un bonus atractiv, constind in terapii corporale la alegere, in valoare de 10% din contravaloarea abonamentului achizitionat. Daca doriti puteti imparti bonusul cu prietena dumneavoastra.


  • Aveti o ocazie speciala pentru care trebuie sa aratati perfect ? Noi va putem ajuta ! Veniti impreuna cu alte persoane care vor participa alaturi de dumneavoastra la eveniment si va vom oferi discount-uri atractive.


  • Achizitionati servicii Classic Beauty in valoare de minumum 300 RON / persoana, efectuate la o singura vizita in salon si veti beneficia pe loc de o reducere de 5% in bani + un voucher de 10% reducere in servicii Classic Beauty pe care il puteti fie folosi dumneavoastra la o vizita ulterioara in salon, fie oferi cuiva drag. Oferta nu se aplica in cazul cumpararii de pachete / abonamente tratamente / terapii corporale, a pachetului Lifting Facial Nechirurgical sau Relax Day. Pentru detalii suplimentare adresati-va personalului de la receptie.

 

Promotiile nu se cumuleaza


 

 


 

 

 

image credit: ©iStockphoto.com/Vlingva

 

webmaster: webmaster@classicbeauty.ro

Powered by BlueHost

SiteLock

Classic Beauty Salon © Copyright 2009-2015 Toate drepturile rezervate