Coafura PDF Print E-mail
   

 

 

   
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

©iStockphoto.com/rilueda

Salonul nostru foloseste produse L'Oréal, Wella si Londa  pentru a realiza culoarea pe care o doriti si look-ul care vi se potriveste

 

 Prezentare Wella. © Copyright Wella 2009.

 
     
 

Salonul nostru realizeaza tot felul de coafuri de la cele mai simple la cele mai complicate. Daca optati pentru un stil de zi cu zi imbinand utilul cu o eleganta adaptata la tot profesionistele noastre va vor introduce in lumea transformarilor de culoare, va vor orienta catre ceva inedit sau classic in functie de preferinte. Vor cauta impreuna cu d-voastra stilul ce vi se potriveste in caz ca alegeti o schimbare de look.

 
 
   

 ©iStockphoto.com/sophielouise

 
  
 Daca optati pentru o coafura sofisticata veti studia impreuna cu stilista d-voastra textura si volumul ce vi se potrivesc si veti alege in direct miscarea parului care va convine. Flexibilitatea in a remodela parul dumneavoastra este unul din atuurile de talie ale stylistelor noastre.  
 

 ©iStockphoto.com/coloroftime

   
 Iar pentru ocaziile intr-adevar speciale, creativitatea se va situa la inaltimea asteptarilor d-voastra pentru a incununa momente unice in viata cu un look de neuitat. Alegind cu inspiratie si gust componentele coafurii d-voastra unice stylistele noastre va vor lasa sa savurati momentele ce vor urma avind deja certitudinea unui atu important: coafura d-voastra !   
   

 ©iStockphoto.com/DomenicoGelermo

 
 

webmaster: webmaster@classicbeauty.ro

Powered by BlueHost

SiteLock

Classic Beauty Salon © Copyright 2009-2015 Toate drepturile rezervate