Machiaje profesionale de ocazie

Make-up artist

absolventa a scolii

de machiaj

Anca Radulescu


Rezultat pe masura asteptarilor

↑ Click pe poza pentru mai multe detalii

Machiaj PDF Print E-mail

@iStockphoto.com/dashek & DomenicoGelermo

Credeti ca aveti ochii prea mici? Nasul dumneavoastra nu va satisface? Fata este prea alungita? Un machiaj bun si citeva gesturi simple pot face miracole fie ca participati la o ocazie speciala sau doar pentru o simpla iesire in oras.

Pentru a obtine sfaturi personalizate, imediate si gratuite pentru infrumusetarea fetei dumneavoastra, veniti la salonul nostru si profesionistele noastre se vor ocupa de tot. Daca anumite parti ale fetei dumneavoastra se indeparteaza de ceea ce definim ca o frumusete absoluta, utilizatii miile de subterfugii ale machiajului pentru a modifica ceea ce uneori este prea iesit din comun !

Aduceti-va aminte ca este intotdeauna mai bine sa puneti in valoare o calitate in loc de a incerca sa disimulati un defect. Niste ochi cu un machiaj profesional aplicat vor face sa fie uitata o gura cu buze prea fine. Niste buze conturate superb vor masca un nas prea mare s.a.m.d.

Arma ultima ramine ca intotdeauna ... farmecul dumneavoastra si ... surisul. Va va face sa straluciti sub lumina reflectoarelor!

O sa fiti cea mai frumoasa !

 

 

webmaster: webmaster@classicbeauty.ro

Powered by BlueHost

SiteLock

Classic Beauty Salon © Copyright 2009-2015 Toate drepturile rezervate