Biostimulare

Click aici

Impachetari termocuverta

Click aici

Masaj

Click aici

Coafura

Click aici

Cosmetica

Click aici

Manichiura & Pedichiura

Click aici

Mireasa PDF Print E-mail
     
 

 

Sunteti gata pentru ziua nuntii? Ah, ce coafura sa aleg?! Nu aveti nici cea mai mica idee. Nu panicati!

In salonul nostru stylistele sint la dispozitia d-voastra pentru a va sugera tot felul de posibilitati ...Ceremoniile de casatorie necesita foarte mult efort pentru a fi reusite iar planificarea lor judicioasa este un element cheie.

Aceeasi axioma este valabila si pentru coafura miresei; necesita reflexie, o atenta luare in calcul a tuturor elementelor si o idee buna despre ceea ce va doriti. Multi factori trebuiesc luati in consideratie cind va alegeti o coafura de mireasa. Intrebarea care va framinta este: cum va decurge totul ?

Foarte bine, fiti sigura de asta !

 
 

©iStockphoto.com/sansara 

   
 

Pachetul mireasa este compus din 3 faze dintre care prima este gratuita si fara angajament din partea d-voastra: discutia prealabila.

Aceasta ne va permite sa stabilim un contact, sa facem cunostinta, sa va "situam" in contextul nuntii d-voastra, al ceremonialului ...
Vom putea atunci decide ce tip de coafura am putea realiza, in functie de dorintele d-voastra, de parul d-voastra, de accesorii si nu in ultimul rand: de rochia d-voastra... Vom determina astfel si ce podoabe sunt necesare.

 

 

 
   

 ©iStockphoto.com/Carlush

 
 

 

 

Daca totul va convine si simtiti ca aveti incredere in echipa noastra atunci vom lua un rendez-vous pentru cea de-a 2-a faza: cea de incercare.

Faza de incercare este realizarea unei coafuri veritabile, care ne va permite sa rafinam detaliile realizarii finale si sa ne asiguram ca totul este conform dorintelor d-voastra.

 
 

 ©iStockphoto.com/stphillips

   
 

In fine a sosit si ziua "Z", faza a 3-a, realizarea coafurii finale, perfecte...

Veti fi cea mai frumoasa !

 

 

 
   

 ©iStockphoto.com/Hightower_NRW

 
   

 

 
     

Putem adapta cu larghete orarul nostru de lucru pentru a ne conforma oricaror constrangeri pe care le aveti, nu ezitati sa ne contactati pentru a obtine mai multe informatii.

 

webmaster: webmaster@classicbeauty.ro

Powered by BlueHost

SiteLock

Classic Beauty Salon © Copyright 2009-2015 Toate drepturile rezervate