Remodelare corporala PDF Print E-mail

In salonul nostru puteti efectua diverse tratamente de biostimulare in vederea remodelarii cit si a intretinerii corporale. 

Firma  este leader-ul mondial in biostimulare iar in salonul nostru va oferim tratamente efectuate cu Ultratone Meditone Pro, aparat de ultima generatie din gama Ultratone pentru modelaj corporal. Initial conceput pentru utilizare medicala, la standardele deosebit de ridicate ale industriei medicale in ceea ce priveste siguranta si eficacitatea, aparatul Ultratone Meditone Pro va ofera rezultate reale realizate intr-o mod bland pentru corpul dumneavoastra.

Imbanind 44 de forme de unda (curent) si folosind o forma revolutionara de abordare a electrostimularii - asa numita BIOSTIMULARE(link in engleza) - aparatele Ultratone realizeaza ceea ce altii numai promit !

slabire-tonifiere-celulita

Sinteti prea ocupata, ati dori sa mergeti sa faceti exercitii fizice la sala dar nu aveti timpul necesar:

Ultratone este facut pentru dumneavoastra !

Slabiti fara sa puneti piciorul intr-o sala de fitness, cititi un caz concret (link in engleza)

     
     
 
Biostimulare concentrata
   
 

 

Aparatul are 10 iesiri separate electronic care alimenteaza 20 de electrozi special conceputi prin contacte Bioptic, cu controale de intensitate individuale si un mecanism de securitate Safe Start care previne stimularea accidentala inainte de inceperea unui Program.   

 
    
  

Cinci Programe Secventiale pre-setate contin parametrii optimi, oferind terapeutului o unealta magica cu care se poate realiza o modelare corporala fantastica. Prezenta unui semnal special Ultrawave si a Microcurentilor TENS asigura un comfort maxim. 

 
 Pierdere de centimetri ultrarapida da rezultate foarte rapide si durabile din cauza contractiilor energetice care produc o intarire puternica a muschilor.   
    
 Slabire concentrata furnizeaza exercitii precise pentru muschii care si-au pierdut elasticitatea, reducind circumferinta taliei, grosimea burtii, a soldurilor si a pulpelor in acelasi timp cu tonificarea pielii.  
    
 Reducerea celulitei realizeaza cresterea circulatiei, imbunatateste textura si aparenta pielii, ajuta la reducerea Celulitei si a grasimii supeficiale.  
    
 Training Sportiv ajuta la optimizarea performantei fizice si reduce riscul accidentelor la barbati si femei care practica sportul atit la nivel amator cit si de performanta.  
    
 Detoxificare si reabilitare este conceput pentru a alunga toxinele din corp si a accelera reabilitarea muschilor fara stress suplimentar sau oboseala musculara.  
    
 Setarile manuale sint disponibile pentru a permite terapeutului sa altereze programele pentru a realiza nevoile specifice ale clienti(e)lor sa(le)i.  
     
  

Descarcati brosura completa (engleza)

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

webmaster: webmaster@classicbeauty.ro

Powered by BlueHost

SiteLock

Classic Beauty Salon © Copyright 2009-2015 Toate drepturile rezervate